FAIR'S

​Trefpunt
Lunchroom FAIR’S - momenteel gevestigd in Buurtplein Batau, Buurtplein Zuid en Buurtplein Galecop - is een ideaal trefpunt voor buurtgenoten, kennissen en vrienden. Praat bij onder het genot van een kop verse koffie of thee en huisgemaakte patisserie. Of kom de krant lezen en ga online, gebruik makend van de gratis wifi.

Fairtrade
De producten die bij FAIR'S worden verwerkt, zijn stuk voor stuk puur, fairtrade en vrijwel altijd biologisch. Veel van de producten zijn huisgemaakt. FAIR’S is lekker dichtbij. Een plek om aan te schuiven voor lunch of tussendoortje, van hoge kwaliteit en scherp geprijsd.

Netwerken
Voor organisaties en bedrijven is FAIR’s de uitgelezen plek voor lunch, diner of borrel. Een plek om rond uw vergadering of werkoverleg neer te strijken en te netwerken. FAIR's verzorgt voor u de banqueting, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit kan desgewenst ook bij u aan huis of bedrijf worden bezorgd.

FAIR’S een initiatief van MOvactor en Appèl BV. Mensen die moeilijk aan werk komen, krijgen er onder professionele begeleiding een opleiding tot gastheer, gastvrouw of kok. FAIR’s heeft dus ook een maatschappelijke missie.

FAIR’S is hip, verantwoord, maar vooral een plek om te zijn en terug te komen.

FAIR'S Buurtplein Batau
Dukatenburg 1

FAIR'S Buurtplein Zuid
Ratelaar 37

FAIR'S Buurtplein Galecop
Thorbeckepark 183

Meer informatie via fairs@movactor.nl 
Kijk ook eens op de website van FAIR'S