Onze locaties

De buurtpleinen in Nieuwegein zijn locaties waar jong en oud diverse activiteiten ondernemen en samenkomen. Een locatie waar informatie te vinden is over allerhande onderwerpen. Waar u zomaar kunt langsgaan voor een lekkere kop koffie, een spelletje, of misschien wel voor die cursus die u nog wilt volgen, of voor het Kenniscafé of Servicepunt. 

De Bazuin (voorheen activiteiten Kerkveld) - Jutphaas

Een nieuw Gezondheids- en Welzijnsplein in Nieuwegein!

22 december 2017 sloot buurtcentrum Kerkveld definitief haar deuren. Omdat MOvactor samen met andere partners ruime ambities heeft, gaan we verhuizen naar een volledig nieuw gebouw. MOvactor zal met de gemeente Nieuwegein, het Gezondheidscentrum EMC en het Paramedisch Centrum in een nieuw Gezondheids- en Welzijnsplein gaan samenwerken. Het nieuwe gebouw zal naar verwachting begin 2019 in gebruik worden genomen. Vanaf januari 2018 verhuizen de meeste activiteiten naar andere plekken in de wijk.
lees meer

Buurtplein Galecop - Galecop

lees meer

Buurtplein Doorslag - Doorslag

lees meer

Stadshuis - Centrum

lees meer

Buurtplein Batau - Batau

lees meer

Buurtplein Zuid - Zandveld

Nieuwegein opende in februari 2014 het eerste centrum waar welzijn, gezondheid en cultuur samenwerken én zich verbinden in één gebouw: Buurtplein en Zorgplein Zuid. Uniek aan Buurtplein en Zorgplein Zuid is dat diensten op het gebied van zorg en welzijn zijn geïntegreerd, zodat burgers het beste maatwerkpakket kunnen krijgen. lees meer