Nieuwegein kookt samen met ...................Chantal en Jaimy

 

Chantal en Jaimy koken speciaal voor Valentijn samen een heerlijke liefdes maaltijd. Kook en eet jij ook met ons mee? Nodig ook jouw  geliefde, buur, vriend, kennis of familielid uit om thuis mee te koken of te eten, want samen eten/ koken (s)maakt gelukkiger.

Deel jij op Valentijnsdag ook een bordje spaghetti met jouw liefje? Net als Lady en de Vagebond in de bekende filmscène. 

Oké, misschien is het in de praktijk minder romantisch om de spaghetti uiteindes naar elkaar toe te eten of met je neus een gehaktbal naar je grote liefde te duwen. Zoals Lady, de verwende cocker spaniël, en Vagebond, de losbandige bastaard met een hart van goud. Maar aan deze romantische eetscène in Lady en de Vagebond mag je natuurlijk niet voorbij gaan op Valentijnsdag. Beleef je eigen ‘bella notte’ met dit heerlijke recept van spaghetti met ballen. 

En de liefde moet je vieren met een heerlijke maaltijd die je af sluit met een liefdevol toetje.  Verwen jezelf en je geliefde, buur, vriend, kennis of familielid met dit  heerlijke MonChou-toetje met witte chocolade

klik hier voor de recepten.

Op 14 februari komt het filmpje hier online, zodat je samen met ons kunt koken.

Stuur je ons een foto van jouw Valentijns diner naar buurtverbinders@movactor.nl of per WhatsApp naar 06-14847119?

Dan kunnen we de liefde in Nieuwegein met elkaar delen.

Eet smakelijk!