Cursus Uw overheidszaken regelen op de computer?

Wilt u ook meer vertrouwt raken met het regelen van uw overheidszaken op de computer?

Het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van huurtoeslag of werk zoeken op de site van UWV. Steeds meer zaken met de overheid moeten digitaal geregeld worden. Niet iedereen vindt dat makkelijk. Hoe vind je informatie op de websites waar je moet inloggen met je DigiD?

In deze vierdelige cursus wordt u stap voor stap digitaal vaardiger. Docenten geven uitleg in een kleine groep en u gaat zelf zowel on- als offline oefenen aan de hand van het werkboek. Dit werkboek is gratis en mag u thuis mee verder oefenen.

Per cursus is er plek voor maximaal 8 deelnemers. De cursus wordt op diverse locaties in Nieuwegein gegeven. De cursus start elke maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Deze cursus is een initiatief van MOvactor, in samenwerking met Werk en Inkomen Lekstroom, De Tweede Verdieping, gemeente Nieuwegein en Digisterker. Alle inwoners van Nieuwegein mogen meedoen en inwoners van Houten, Nieuwegein, Lopik, IJsselstein en Vianen kunnen zich aanmelden bij bibliotheek Lek en IJssel.

Meedoen? 
Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@movactor.nl of bel op werkdagen van 9 tot 12 uur 030-6033748.

Cursus data:

Maandag 9, 16, 23 en 30 september 14.00 - 16.00 uur Buurtplein Batau
Donderdag 3, 10, 17 en 24 oktober 14.00 - 16.00 uur Stadshuis ruimte 009
Maandag 4, 11, 18 en 25 november 14.00 - 16.00 uur Buurtplein Batau

Bij voldoende aanmeldingen kan de cursus in overleg met de docenten op een andere dag, tijdstip of locatie worden aangeboden.
 

Binnenkort is het ook mogelijk om in plaast van de vierdelige cursus een workshop te volgen over één thema. Houdt daarvoor onze website in de gaten.