Buurtplein Doorslag

Buurtplein Doorslag is hét ontmoetingspunt in de wijk Doorslag. In het Buurtplein is een divers programma met activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door wijkbewoners of vanuit MOvactor. Daarnaast zijn er ook huurders die activiteiten voor de wijk aanbieden. Een overzicht van het complete programma vindt u hieronder.
Heeft u zelf een goed idee voor een activiteit of wilt u een bijdrage leveren aan het buurtplein? Dan kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met de buurtverbinder van het Buurtplein of even langskomen.
Daarnaast kan iedereen binnen de openingstijden binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Op dinsdagochtend kunt u makkelijk aansluiten bij de koffie-inloop en andere wijkbewoners ontmoeten. Er zijn ook drie vaste computers beschikbaar en er is gratis WiFi.

 

 

Het is ook mogelijk om een ruimte te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, cursussen of workshops, via wwww.buurtpleinen.nl.

Openingstijden
Voor de vaste openingstijden zie schema Hieronder. Daarbuiten is het ook mogelijk om in overleg activiteiten voor de buurt te organiseren.


Openingstijden:

Dag Openingstijden
maandag 9.00 - 17.00 uur
dinsdag 9.00 - 17.00 uur
woensdag 9.00 - 13.00 uur
donderdag 9.00 - 17.00 uur
vrijdag 9.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden van buurtplein Doorslag kunt u contact opnemen met buurtverbinder Chantal Bos, mail: cbos@movactor.nl, tel 06-14847119

Volg het laatste nieuws van het buurtplein nu ook op Facebook:

www.facebook.com/buurtpleindoorslag

 

Graag tot ziens!

Wij accepteren de U-Pas en de Nieuwegein Stads Pas.

Buurtplein Doorslag is rolstoelvriendelijk: de voordeuren zijn automatisch, er is een lift en een invalidentoilet.

Contactgegevens Buurtplein Doorslag

Parelduiker 13
3435 EP Nieuwegein
tel: 030-6008835

Buurtplein Doorslag