Een prettige ervaring met AutoMaatje Nieuwegein

03/04/2019 - Meneer Bovenhuis, deelnemer (76 )
“Voor mij kwam het als een verrassing, nadat ik in de ANWB kampioen over AutoMaatje had gelezen, en op internet het Nieuwegeinse telefoonnummer had gevonden, dat ik zo'n leuke vriendelijke persoon trof aan de telefoon. Omdat ik slechtziend ben en nogal kreupel, kom ik het huis niet vaak uit. En opeens, dankzij het auto-vriendje kon ik naar een vriend in Amersfoort, en liep een maatje met mij mee voor een afspraak in het ziekenhuis. Een gezellige mevrouw bracht me naar het buurthuis Batau hier in de stad en omdat het stadsgenoten zijn, voelt het vertrouwd.”

Aad Schmidt, vrijwilliger (59)
“Afgelopen week had ik een rit met meneer Bovenhuis, hij wilde naar het buurthuis Batau. Ik wist niet precies waar de ingang zat en meneer wist het ook niet. Ik ben toen om het pand waar het buurthuis zit heen gelopen en zo vond ik de ingang waar ik meneer moest afzetten. Ik zou hem om 16.00 uur weer ophalen en heb de auto toen pal voor de ingang gezet, omdat ik bang was dat hij me niet zou kunnen vinden. Gelukkig zag hij mijn auto al snel toen hij naar buiten kwam. Volgende week ga ik deze meneer weer naar het buurthuis brengen en nu weet ik dus precies waar hij woont en waar de ingang is van het buurhuis. Dus het moet goedkomen.

Ik vind het leuk om iets te kunnen doen voor mensen die zelf geen eigen vervoer hebben. Soms is het te moeilijk om met het openbaar vervoer te gaan en een gewone taxi kost gewoon veel te veel geld voor deze mensen. AutoMaatje is dan een mooie oplossing.”

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor veel thuisblijven? Met AutoMaatje Nieuwegein kunt u weer naar buiten! Heeft u een eigen auto en wilt u mensen ergens naartoe brengen en weer thuis brengen? Neem contact op met AutoMaatje Nieuwegein via 030-6033748 of mail automaatje@movactor.nl

Delen: