Geef je leven glans

16/08/2019 - Hoe geeft u meer glans aan uw leven? Hoe zorgt u voor leuke en gezonde bezigheden, een prettige vrienden- en/of kennissenkring. Hoe zorgt u dat u uw sterke punten kent en gebruikt. Deze vragen worden behandeld in de cursus GRIP en GLANS, die start op 24 oktober in Buurtplein zuid om 10.00 uur. De cursus is 6 keer Met deze cursus biedt MOvactor u ondersteuning in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om uw tijd prettiger in te vullen. Ook leert u vaardigheden aan om zelf actief bij te dragen aan de glans van uw leven.

Voor wie is de cursus GRIP & GLANS bedoeld:

Als u één of meerdere van de volgende stellingen met ‘ja’ beantwoordt, dan is de cursus GRIP & GLANS heel geschikt voor u.

Ik mis soms mensen en gezelligheid om me heen.   ja/nee
Mijn kennismakingskring kan wel wat uitgebreider.  ja/nee
Ik vind dat ik te weinig leuke bezigheden heb.   ja/nee
Ik wil wel iets ondernemen, maar ik stel het steeds uit.   ja/nee

 

Concrete onderwerpen zijn:

Positief zijn en blijven
Initiatief nemen en vertrouwen opbouwen
Samen met andere zijn en vriendschap
Doelen stellen en bereiken
Persoonlijke sterke punten ontdekken en uitbouwen
De positieve kanten van het alleen zijn, dan wel samenzijn ervaren

Datum: 24 oktober, 31 okt, 7, 14, 21,28 november 2019. Aanvang: 10.00 uur.

Locatie: Buurtplein zuid, Ratelaar 37 (naast de tramhalte Nieuwegein zuid) Een pauze is inbegrepen, waarbij voor thee en koffie wordt gezorgd.

De groep zal uit ongeveer 10 tot 12 deelnemers bestaan en worden begeleid door ervaren cursusleiders. Bijdrage: 30 euro inclusief cursusmap en koffie/thee. Met stadspas 50% korting.

Klik hier voor de flyer

Voor meer informatie en aanmelding neem contact op met welzijnscoach Karin Alting (06-15450091 kalting@movactor.nl) of welzijnscoach Laura Dingemans (06-21465524 ldingemans@movactor.nl)

 

Delen: