Help Hennie vinden!

Een van de kunstwerken van Hennie.

31/07/2019 - Hennie haar kunstwerken zijn plots verdwenen uit Buurtplein Zuid! Help haar zoeken en hopelijk worden de kunstwerken terug gevonden!

Hennie, een creatieve Nieuwegeiner, biedt regelmatig een leuke workshop aan in Buurtplein Zuid. Deze workshops bereid ze goed voor, door de kunstwerkjes alvast van tevoren te maken. Voor sommige kunstwerkjes is ze weken bezig en zit ze letterlijk met pincet en vergrootglas te pielen voor een mooi resultaat. Deze werkjes worden in het buurtplein ten toon gesteld, waarbij ook een inschrijflijst ligt om je aan te melden voor de workshops.

Op 23 juli komt Hennie voor haar knutselochtend in het buurtplein, waarbij ze ziet dat al haar (5) kunstwerkjes verdwenen zijn! Een verschrikkelijke ontdekking! Het kan zijn dat iemand ze heeft meegenomen omdat hij/zij dacht dat het bij de weggeef-kast hoorde.

In elk geval hoopt Hennie dat de werken weer snel teruggebracht worden. Niet alleen omdat ze voor haar een emotionele betekenis hebben, maar ook omdat ze als voorbeelden voor de workshops dienen.

Herkent u de werken op de foto's hieronder, heeft u ze per ongeluk meegenomen, of weet u waar ze zijn? Dan zou u Hennie erg gelukkig maken als u helpt ze weer terug te brengen naar Buurtplein Zuid!

Mocht u enthousiast zijn om een workhop van Hennie te volgen? Dan kunt u op www.movactor.nl/vierdezomer zien welke workshops er deze zomer te volgen zijn!

Heeft u informatie voor Hennie, en/of heeft u interesse in het volgen van een workshop? Dan kunt u Hennie bereiken via ontspanningsknutsel@gmail.com

 

We hopen met elkaar dat Hennie haar kunstwerkjes weer snel terug krijgt!

 

            

Delen: