Uw overheidszaken regelen op de computer

17/05/2019 - Wilt u ook meer vertrouwt raken met het regelen van uw overheidszaken op de computer?

De deelnemers van de maand mei hebben geoefend met het vinden van informatie op diverse websites waaronder Mijntoeslagen.nl en Thuisarts.nl. De enthousiaste, vrijwillige docenten hebben stap voor stap uitleg gegeven over het gebruik van verschillende websites. Een deelneemster zei: “Het smaakt naar meer, nu begrijp ik hoe het werkt op de computer. En ik ga mijn buurvrouw vertellen over deze leerzame cursus.”

Het gratis cursusboek dat gebruikt wordt tijdens de cursus is ook nog eens heel handig om thuis mee verder te oefenen.

Een andere deelneemster vertelde: “Dankzij deze cursus heb ik meer zelfvertrouwen. Ik durfde nooit zoveel te regelen op de computer omdat ik bang was iets verkeerd te doen. Tijdens de cursus kun je oefenen en kan je niks fout doen.”

Kunt u omgaan met de computer en wilt u leren hoe u informatie kunt vinden of hoe u een bepaalde website kunt gebruiken? Schrijf u dan in voor de cursus. De cursus start iedere maand. Komt het deze maand niet uit maar wilt u de cursus wel volgen in een andere maand? Meld u alvast aan, want er is plek voor maximaal 8 deelnemers per keer.

Aanmelden kan via info@movactor.nl of bel naar MOvactor 030-6033748.

Deze cursus is een initiatief van MOvactor, De Tweede Verdieping, Gemeente Nieuwegein, Werk en Inkomen Lekstroom en Digisterker.

 

 

Delen: