Vier de Zomer!

28/06/2017 - Veel activiteiten stoppen in juli en augustus, omdat veel mensen met vakantie zijn. Toch zijn er door Nieuwegein heen en in de Buurtpleinen van MOvactor in de zomerperiode leuke activiteiten!

Veel van onze deelnemers, initiatiefnemers, vrijwilligers en vakdocenten gaan in de zomerperiode met vakantie. Omdat er in bepaalde periodes voor nu weinig activiteiten zijn gepland, is de publieksopenstelling voor een aantal locaties aangepast. Dit betekent niet dat wij gesloten zijn! Activiteiten en initiatiefnemers die in de zomerperiode door willen gaan of gebruik willen maken van het Buurtplein, zijn uiteraard van harte welkom op onze locaties. Het overzicht van de aanpassingen per locatie vindt u onderaan dit bericht.

Vier de Zomer!
Ondanks de vakantieperiode gaan er toch heel wat activiteiten door in de zomer. In de Buurtpleinen, maar ook op andere plekken in Nieuwegein. Onder de noemer ‘Vier de Zomer!’ verzamelt MOvactor zoveel mogelijk zomeractiviteiten in Nieuwegein waar iedereen aan mee kan doen. Een overzicht van deze activiteiten is beschikbaar, zowel digitaal als in een boekje. De activiteiten die in de Buutpleinen plaatsvinden zijn erin opgenomen, maar ook de activiteiten van andere organisaties en initiatiefnemers. Het doel is een zo compleet mogelijk overzicht voor Nieuwegein. 

Kijk hier voor het overzicht 'Vier de Zomer', of haal het boekje op één van de Buurtpleinen.


Openstelling per Locatie

Buurtplein Zuid
Buurtplein Zuid blijft de hele zomer open zoals u gewend bent. In de brochure kunt u de activiteiten vinden.

Buurtplein Doorslag
Buurtplein Doorslag is de hele zomer open voor publiek op maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag de hele dag en vrijdagochtend. Er is iedere dag wel een activiteit waar u bij aan kunt sluiten, variërend van koffie-inloop op de dinsdag tot zigzagcafé op de vrijdag. Ook alle smakelijke ontmoetingen voor de wijk gaan de hele zomer door.

Buurtplein Batau
Buurtplein Batau  is 2 weken gesloten (ook alle diensten & faciliteiten welke hier geboden worden): van 15 juli t/m 30 juli.
Alle andere werkdagen (3 t/m 14 juli en 31 juli t/m 31 augustus) is Buurtplein Batau open van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Buurtcentrum Kerkveld
Buurtcentrum Kerkveld is op aanvraag geopend.

Buurtplein Galecop
Buurtplein Galecop zal deze zomer aangepaste openingstijden hebben. Op maandag en dinsdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, op woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 13.00 uur en op vrijdag gesloten (behalve met de extra activiteiten). Een groot deel van onze activiteiten gaat gewoon door deze zomer. Daarnaast hebben we ook een aantal extra activiteiten, speciaal voor deze zomer.

Voor vragen over de openstelling kunt u contact opnemen met Remy van Engelen
06-29199773/rvanengelen@movactor.nl
Voor vragen over verhuur kunt u een e-mail sturen naar verhuur@movactor.nl

Delen: