Rechtswinkel Nieuwegein

Een juridische vraag? Kom langs voor gratis advies!

Heeft u een nieuwe baan en wilt u uw contract laten nalezen? Gaat u scheiden en wilt u weten waar u moet beginnen?

De medewerkers van de Rechtswinkel geven u GRATIS mondeling juridisch advies. Ook kunnen zij u direct verwijzen naar een geschikte advocaat of andere gespecialiseerde instantie.

U kunt terecht met vragen over:

Personen- en familierecht, denk daarbij aan omgangsregelingen, echtscheiding of alimentatie. Maar ook met vragen op het gebied van arbeidsrecht, denk hierbij aan ontslag, een conflict met uw werkgever of bij arbeidsongeschiktheid.

Dit zijn slechts voorbeelden. Uiteraard kunt u ook terecht voor advies over alle andere rechtsgebieden. Onze dienstverlening is uitsluitend bedoeld voor particulieren.

Neemt u bij een bezoek aan ons spreekuur zoveel mogelijk relevante informatie mee. Denk daarbij aan correspondentie zoals brieven, e-mails, contracten (arbeidsovereenkomst), uitspraak van een rechter, beslissingen van een gemeente of andere instantie enz.

Twijfel niet langer en kom naar het spreekuur! U bent van harte welkom (zonder afspraak). U kunt ons ook bellen tijdens de spreekuren.

Iedere maandag en woensdag tussen 19.00 en 20 .00 uur.
MOvactor, op de tweede verdieping in het Stadshuis
Stadsplein 1a, 3431 LZ Nieuwegein

Elke derde woensdag van de maand is een advocaat aanwezig die gespecialiseerd is in belastingrecht. (Niet voor het controleren van uw persoonlijke belastingaangifte, daarvoor kunt u terecht bij het Servicepunt Zorg en Welzijn.)

Alle spreekuren zijn tijdens feestdagen en bouwvak gesloten.

Telefoonnummer: 06-52315039

E-mail: rechtswinkel@movactor.nl (wordt niet gebruik voor advies)

Meer informatie