Kids activiteiten


Prijswinnaars vakantieplein

Hoofdpersoon zijn van je eigen stoepkrijtkunstwerk 

En de winnaars zijn………...…...…. 
Nikki en Guusje maakte in de meivakantie een prachtig stoepkrijtkunstwerk met zichzelf en natuurlijk niet te vergeten hun hond Zwieber in de hoofdrol. Vandaag hebben zij hun prijs ontvangen.

 


 

Het hatsjoe-lied

Zing mee met het hatsjoe-lied. Leuke manier om kleine kinderen te leren hoe we elkaar in deze coronatijd kunnen begroeten. 


Home work-out voor kinderen – de leukste filmpjes om lekker te bewegen 

Dat bewegen gezond is weten we allemaal! Op allerlei manieren kun je aan voldoende beweging komen. Zo is thuis sporten hier één van! Dansen, springen, kinderyoga, fitness, hier vind je de leukste filmpjes waar de kinderen een flinke thuis work-out mee kunnen doen! 


 

Briefdrager 

Een briefdrager is iemand die een boodschap stuurt naar mensen die niet of nauwelijks contact mogen hebben, die afgesloten zijn van de buitenwereld. Op dit online platform kan iedereen vanaf 8 jaar een briefdrager worden! Professionals uit de kunst- en cultuursector laten kinderen stap voor stap zien hoe dat op een fantastische manier kan, spreken hun fantasie aan op een manier die past binnen cultuureducatie en staan kinderen bij in een online helpdesk. Zelfstandig, dus zonder hulp van ouders of leerkrachten kunnen kinderen zo hun persoonlijke en creatieve boodschap sturen: hun brief dragen. 

 


Vakantieplein

Frisse neus in de meivakantie

Met frisse blik, net even anders, er is evengoed van alles te doen in deze meivakantie! De Buurtverbinders hebben een leuk programma opgesteld.

27 april coroningsspelen 2020

Samen toch koningsspelen. We zijn heel benieuwd naar jouw score!
Veel plezier met de spelletjes! Je kunt het ook met vriendjes doen door de spelletjes zelf te doen en de scores met elkaar uit te wisselen.
In dit document vind je de uitleg  van Coroninigsspelen en het scoreblad

30 april online bingo via skype 

Aanmelden kun je per e-mail naar vitaminec@movactor.nl. Dan word je uitgenodigd via skype door ons, in je mail krijg je een bingokaart. Die kun je printen en dan met ons meedoen.
Je mag 1x keer meedoen:
Om 10.00 uur voor kinderen van 4-6 jaar
Om 13.00 uur voor kinderen van 7-9 jaar
Je prijs kun je ophalen met je vader, moeder of verzorger als je een frisse neus gaat halen. Daarvoor maken we een afspraak met je, zodat we ons kunnen houden aan de RIVM maatregelen.

 

De hoofdpersoon zijn van je eigen stoepkrijt kunstwerk!

Verzin een mooie plek, een superheld die je wilt zijn, hoe mooi je eruit zal zien als vlinder of hoe heerlijk je op het strand ligt. Dit ga je in je eigen tuin of op de straat maken. Probeer een kunstwerk te maken waar ze zelf onderdeel van bent! Als je kunstwerk klaar is maak hier een leuke foto van en app deze naar Chantal (buurtverbinder van MOvactor) 06 14847119 of mail naar vitaminec@movactor.nl

De leukste foto’s zetten we op facebook en als je het goed vindt hangen we straks jouw foto ook op in ons buurtplein zodat iedereen er van kan genieten als straks de buurtpleinen weer open zijn. Misschien win jij wel een leuke prijs met jouw stoepkrijtkunstwerk!

Raamexpositie op de buurtpleinenen

Laat anderen genieten van jouw kunstwerk! We zijn toe aan een kleurrijk kunstwerk.
We kunnen niet naar een museum… maar wanneer mensen een frisse neus gaan halen zou het wel heel leuk zijn als ze daar van jou een kunstwerk kunnen bekijken. Lekker buiten! Zou jij jouw kunstwerk willen aanleveren, zodat we met elkaar een mooie expositie kunnen maken voor jouw wijk?
Thuis heb je vast van alles, maar als je nog spulletjes nodig hebt, dan kunnen we met je meedenken, want ook wij hebben van alles in huis.
We zouden graag de expositie willen openen op 11 mei! Je kunt inleveren tot 8 mei. Laat je ons weten of je meedoet en wat je van plan bent om te maken? Dan houden wij er rekening mee. Mail ons naar vitaminec@movactor.nl of bel met Chantal (buurtverbinder van MOvactor) 06 14847119.