ANWB Automaatje

Vervoerservice voor en door eigen inwoners, voor wie minder mobiel is, door vrijwilligers die u rijden in hun eigen auto, tegen een kleine onkostenvergoeding.

Meer informatie of meedoen?
Bel: 030 - 603 37 48
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 12:00 uur,
Mail: automaatje@movactor.nl

Hoe kan ik mij aanmelden als chauffeur?

Doe je graag iets voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger en vervoer jouw minder mobiele 'buren' in je eigen auto. Je krijgt als vrijwilliger een kleine vergoeding van € 0,30 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Je auto moet APK gekeurd zijn en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking hebben. Vrijwilligers moeten jonger zijn dan 75 jaar. Aanmelden geschiedt bij Movactor, via 030 - 603 37 48 of via automaatje@movactor.nl. 

Gebruik maken van ANWB AutoMaatje

Heb je vervoer nodig? Neem dan minimaal twee dagen van tevoren contact op met ons op. De coördinator kan dan een vrijwilliger zoeken uit de groep chauffeurs die je, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden.

De coördinator belt je terug als er een chauffeur beschikbaar is en schat de vergoeding in aan de hand van het verwachte aantal kilometers dat de vrijwilliger voor je gaat rijden. De vergoeding bedraagt € 0,30 plus eventuele parkeerkosten. Op het afgesproken moment staat de vrijwilliger voor de deur. Bij een kort uitje zal deze vaak bij je blijven. Als er veel tijd zit tussen de heen- en terugrit, spreek je met elkaar af wanneer hij of zij weer klaarstaat voor de terugreis.

Je betaalt de vergoeding rechtstreeks aan de vrijwilliger.