Dagactiviteiten in de wijk

Dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Dát is kwaliteit van leven. Wat deze dingen zijn, dat is voor iedereen verschillend. Voor de één is dit kinderen en kleinkinderen bezoeken. Voor de ander tuinieren en weer een ander wordt blij van een kop koffie met de buurman of -vrouw. Wat is voor jou belangrijk? 

Ook in jouw buurt zijn (dag)activiteiten waar je zonder verwijzing terecht kunnen. Activiteiten waar talenten waardevol zijn, mensen samenkomen en mensen elkaar inspireren. Denk hierbij aan creatief bezig zijn, samen eten, hersengym, taal en ontmoeting, schilderen of samen spelletjes doen. Voor iedereen, ook voor degenen waarbij niet alles vanzelf gaat. Hier vind je een overzicht van de activiteiten*. 

Wil je deelnemen? De Buurtverbinder op het buurtplein bij jou in de wijk wil je graag verder helpen. Zij weten welke activiteiten er plaatsvinden op het plein en bij welke activiteiten er extra ondersteuning is, een steuntje in de rug.  

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek om samen de mogelijkheden te bekijken?  

Neem dan contact op met: 

Carin van Meegen (06 25 64 58 37) of Remy van Engelen (06 29 19 97 73).

Een aantal activiteiten, met name de eetactiviteiten, kunnen momenteel nog geen doorgang vinden. Aansluiten op een buurtplein is mogelijk als we weer in groepsverband mogen samen komen.