Buurtbabbel

De Buurtverbinders van MOvactor gaan graag in contact met inwoners van Nieuwegein, middels de "Buurtbabbel". De buurtverbinders trekken er een paar keer in de week op uit om de buurtbewoners te ontmoeten. Met een koffie of thee in de hand, wordt er gesproken over de buurt. Wat speelt er allemaal? Welke mooie momenten hebben jullie met elkaar beleefd. Wat kan anders? Bij een Buurtbabbel staat het ontmoeten van andere bewoners, wat speelt er in de wijk en waar kan een buurtverbinder ondersteuning bieden centraal.

Wanneer?

Een paar dagen van tevoren gaan de Buurtverbinders op pad om kaartjes door de brievenbussen te doen. Op deze kaartjes staat wanneer de buurtverbinder komt aanbellen voor een Buurtbabbel. Deze Buurtbabbel vindt buiten voor de deur plaats. Natuurlijk volgens de coronamaatregelen.

Ideeën, talenten benutten

De Buurtbabbels staan in het teken van het delen van ideeën voor de buurt en/of buurtbewoners. Is er iemand die zijn talent graag wil inzetten voor de buurt? Of graag gebruik wilt maken van het talent van een buurman/-vrouw. Na het bespreken hiervan en de coronamaatregelen kunnen er verbindingen worden gelegd met inwoners onder elkaar. Ook kunnen er gezamenlijke buurtbabbels op straat volgen of andere activiteiten ontstaan.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de Buurtbabbel? Neem contact op met de buurtverbinders via: buurtverbinders@movactor.nl. Liever bellen of appen? Kijk hier voor de buurtverbinder(s) in jouw wijk.