Buurtplein Batau

Buurtplein Batau is hét ontmoetingspunt in de wijk Batau. In het Buurtplein is een divers programma met activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door wijkbewoners of vanuit MOvactor. Daarnaast zijn er ook huurders die activiteiten voor de wijk aanbieden. Een overzicht van het complete programma vindt u hieronder.
Heeft u zelf een goed idee voor een activiteit of wilt u een bijdrage leveren aan het buurtplein? Dan kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met de buurtverbinder Chantal Bos of even langskomen.
Daarnaast kan iedereen binnen de openingstijden binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Er is ook een vaste computers beschikbaar en er is gratis WiFi.

Het is ook mogelijk om een ruimte te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, cursussen of workshops, via wwww.buurtpleinen.nl.

Openingstijden
Het buurtplein is open van 9.00-17.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Daarbuiten is het ook mogelijk om in overleg activiteiten voor de buurt te organiseren.

Meer informatie
Voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden van Buurtplein Batau kunt u contact opnemen met buurtverbinder Chantal Bos, mail: cbos@movactor.nl, tel 06-14847119

Graag tot ziens!

Wij accepteren de U-Pas en de Nieuwegein Stads Pas.

Buurtplein Batau is rolstoelvriendelijk: de voordeuren zijn automatisch en een invalidentoilet is aanwezig.

Contactgegevens Buurtplein Batau

Dukatenburg 1
3437 AA Nieuwegein
tel: 030-6008834

Buurtplein Batau

Activiteiten in Buurtplein Batau

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag