ANWB AutoMaatje

Even boodschappen doen of een familielid bezoeken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. ANWB Automaatje Nieuwegein is een vervoerdienst waarbij vrijwillige chauffeurs de minder mobiele inwoners van Nieuwegein vervoeren. Zo blijven deze inwoners mobiel en actief en helpen we elkaar!
 
Een ritje aanvragen? 
Onze matchmakers staan je graag te woord. Bel 030-6033748 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of stuur een mail naar automaatje@movactor.nl. 
 
De matchmaker zoekt een beschikbare vrijwilliger in de buurt en vertelt gelijk wat de rit ongeveer gaat kosten. De vrijwillige chauffeur gebruikt zijn of haar eigen auto en komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. Let op: vraag het ritje twee werkdagen van tevoren aan, dan hebben onze matchmakers genoeg tijd om een vrijwillige chauffeur te vinden.
 
Kosten
De kosten zijn 35 cent per kilometer*. Na afloop reken je contant af bij de chauffeur op basis van de gereden kilometers. 
 
AutoMaatje zoekt vrijwilligers
Vrijwilliger worden bij Automaatje in Nieuwegein? Bekijk de vacatures op de website van het Vrijwilligerhuis.
 
 
* Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs tijdelijk te verhogen van 30 naar 35 cent per kilometer