Uw overheidszaken regelen op de computer?

Wilt u meer vertrouwt raken met het regelen van uw overheidszaken op de computer?
Het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van huurtoeslag of werk zoeken op de site van UWV. Steeds meer zaken met de overheid moeten digitaal geregeld worden. Niet iedereen vindt dat makkelijk. Hoe vind je informatie op de websites waar je moet inloggen met je DigiD?

Op dit moment zijn er vanwege de Corona maatregelen geen cursussen of workshops. u kunt wel de werkboeken kosteloos downloaden, kijk hiervoor op de website www.sjsnieuwegein.nl/workshop

De cursus is een onderdeel van het Sociaal Juridisch Servicepunt Nieuwegein.De cursus wordt aangeboden voor inwoners van Nieuwegein door MOvactor in samenwerking met Werk en Inkomen, De Tweede Verdieping, gemeente Nieuwegein en Digisterker.

Wilt u meedoen zodra de Corona maatregelen zijn aangepast? 
De vierdelige cursus wordt gegeven door getrainde vrijwillige docenten en gastdocenten die in dienst van de gemeente Nieuwegein, afdeling Stadswinkel en Klantservicecentre van WIL. In deze cursus wordt u stap voor stap digitaal vaardiger. Docenten geven uitleg in een van maximaal 8 deelnemers en u gaat zelf zowel on- als offline oefenen aan de hand van het werkboek. Dit werkboek is kosteloos en mag u thuis verder mee oefenen.

Wilt u zich aanmelden? Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar digisterker@sjsnieuwegein.nl of bel 030-6033748.

Er worden ook workshops Digisterker aangeboden. Kijk voor het actuele aanbod op www.sjsnieuwegein.nl.