Waarom Movactor?

Wij zijn Movactor: dé welzijnsorganisatie van Nieuwegein. We moedigen kinderen, jongeren en volwassenen aan om vanuit hun talent bij te dragen aan de samenleving. Wij ondersteunen jullie als dat nodig is! In het maken van keuzes, het leggen van contacten en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Een betekenisvol leven vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren we met al onze activiteiten maximaal in de kracht van inwoners. We hebben veel kennis en ervaring in huis en met ons grote netwerk van inwoners en organisaties werken we actief samen. Zo bouwen we met elkaar aan een sterke en veerkrachtige samenleving.

Inclusief team

Wij willen een team zijn waarin de samenleving van Nieuwegein zich herkent. Een team waarin onze medewerkers zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Daarom nodigen we iedereen uit om op onze vacatures te solliciteren. Of je nu man, vrouw of non-binair bent. Starter of herintreder. Waar je ook vandaan komt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. We zijn vooral nieuwsgierig naar je talent (en hoe jij dat wil gaan inzetten).

Ontwikkelen

We hebben veel kennis en ervaring in huis en dit houden we graag zo. De samenleving in Nieuwegein is altijd in beweging en dat vraagt van onze mensen om zich doorlopend te ontwikkelen. We stimuleren je om te blijven leren, opleidingen te volgen en met je vak bezig te zijn. Collega’s leren van elkaar en er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Werk & privé in balans

Je kunt je pas echt goed inzetten voor anderen als je zelf lekker in je vel zit. Daarom vinden we het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren op een manier die bij jou past. Met flexibele werktijden, verschillende locaties en thuiswerken bijvoorbeeld. Maar ook door samen oplossingen te zoeken als je thuissituatie een keer wat meer aandacht van je vraagt.

Werken bij Movactor

Toegankelijk

Inclusief

Nieuwegeins

Dichtbij

Versterkend

Goed in gesprek

Betrouwbaar

Plezier