Over ons

Over Movactor

Hoe meer mensen meedoen, hoe sterker onze samenleving

Movactor werkt met haar inwoners aan een sterke en veerkrachtige samenleving. Dit doen we met een sterk en veerkrachtig team.

Missie

Wij zijn Movactor. De welzijnsorganisatie ván Nieuwegein. We moedigen kinderen, jongeren en volwassenen aan om vanuit hun talent bij te dragen aan de samenleving. Wij ondersteunen jullie als dat nodig is! In het maken van keuzes, het leggen van contacten en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.   

Een betekenisvol leven vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren we met al onze activiteiten maximaal in de kracht van inwoners. We hebben veel kennis en ervaring in huis en met ons grote netwerk van inwoners en organisaties werken we actief samen. Zo bouwen we met elkaar aan een sterke en veerkrachtige samenleving. 

Want hoe meer mensen meedoen, hoe sterker onze samenleving.

Team

Maak kennis met onze mensen. Samen werken we aan een sterke Nieuwegeinse samenleving. We zijn te vinden in de wijken, op scholen en de buurtpleinen. Of op ons kantoor in het Stadshuis.

Werken bij Movactor

Een sterk team maakt een sterke samenleving. Wat is jouw talent? Vind jouw rol in ons team in Nieuwegein. Reageer op een vacature, stuur ons een open sollicitatie óf ga aan de slag als vrijwilliger. En lees hier waarom werken bij ons zo leuk is! 

Werken bij Movactor

Publicaties

Download hier onze beleidsdocumenten, jaarverslagen en reglementen.

Nieuws