De verbouwing van het Stadshuis is begonnen!

Van juli 2023 tot en met de zomer van 2024 verbouwen we de onderste drie verdiepingen van het Stadshuis. Een ‘huis voor de stad’, waar iedereen zich welkom voelt. Waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en iets voor elkaar kunnen betekenen.

Een plek voor alle Nieuwegeiners én andere bezoekers. Daar werken verschillende maatschappelijke partners samen aan. Afgelopen week is de verbouwing gestart van de onderste drie verdiepingen tot een gezellige en comfortabele plek. Waar je snel en makkelijk je paspoort ophaalt, naar een afspraak gaat of een boek leent. Maar waar ook van alles te beleven en te leren is. Bezoekers vinden er straks antwoord op allerlei vragen uit het dagelijks leven: over meedoen, werk en inkomen, wonen en gezondheid. En krijgen persoonlijke hulp als ze dat nodig hebben.

Het kantoor van Movactor is tijdens de verbouwing gewoon open

Ons kantoor blijft goed bereikbaar voor bezoekers. Ook de inloopspreekuren van de Rechtswinkel, het Servicepunt en 4YOUth gaan gewoon door op het Stadshuis.

Goed om te weten: in verband met het voorbereiden van de verbouwing van de bibliotheek is ‘onze vloer’ gesloten van 7 t/m 12 augustus. Die week is er geen Servicepunt op het Stadshuis.  

Wil je meer weten?

Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie: Verbouwing Stadshuis | Gemeente Nieuwegein

Beeld: Marco Heyda / Includi