Gezondheidsfestival

Tijdens het Gezondheidsfestival op Buurtplein Galecop op vrijdag 2 juni kun je meedoen met verschillende activiteiten. Ontmoet andere mensen, laat je inspireren en ontvang waardevolle informatie over Positieve Gezondheid.

Programma

10.00 – 12.00 uur

We starten met een kwartiertje ‘Galecop in beweging’ op het parkeerterrein bij buurtplein Galecop. Daarna kun je een gezellige, ontspannen wandelroute lopen door Galecop (3 km). Onderweg krijg je informatie over bewegen, cultuur, zorgen voor jezelf en gezondheid. Iets doen voor het milieu? Er ligt een prikstok en vuilniszak klaar om de wijk schoon te maken onderweg.
Meld je online aan.

14.00 – 16.00 uur

Speel samen het spel Alles op Tafel en ontdek wat Positieve Gezondheid voor jou of je buurt kan betekenen. Studenten van de Hogeschool Utrecht zijn er voor inspiratie en vragen.
Maximaal 35 deelnemers. Meld je online aan.

17.00 – 19.00 uur

Gezellig samen eten! ‘Kokkerel’ mee aan gezonde en lekkere gerechten en proef alcoholvrije drankjes.
Maximaal 35 deelnemers. Meld je online aan.

20.00 – 22.00 uur

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. En …. heb je altijd al willen zingen of dansen? Dan is dit de kans! Ontdek welke talenten je in huis hebt. Liever een goed gesprek voeren onder het genot van een drankje? Dat kan natuurlijk ook.
Meld je online aan.

Het gezondheidsfestival wordt georganiseerd door bibliotheek De tweede verdieping, SportID, Fysiotherapie Galecop, Galecop Geweldig, Movactor, Hogeschool Utrecht, vele professionals uit de wijk en buurtbewoners.