Herfstfeest op Buurtplein Batau

Helaas kon het zomerfeest niet in augustus niet doorgaan vanwege waterschade op het buurtplein. Daarom hebben we het in een nieuw jasje gestoken: Het herfstfeest. Op zaterdag 21 oktober Van 12:00 – 17:00 is eenieder welkom om aan te sluiten bij verschillende workshops en te genieten van lekkernijen. Zo sluiten wij samen met alle buurtbewoners van Batau de herfstvakantie gezellig af! Jong én oud zijn van harte welkom!

De voorbereidingen zijn in volle gang om er een spetterende en spectaculaire middag van te maken op Buurtplein Batau.  Verschillende plekken en punten waar bezoekers elkaar groeten en wijkbewoners elkaar gezellig leren kennen. Ontmoeten en verbondenheid staan deze dag centraal.

Vele vrijwilligers en betrokken inwoners uit de wijk zijn al volop in de weer om leuke, creatieve, actieve, inspirerende activiteiten te bedenken. Wat dacht je van geschminkt naar een interactieve voorstelling kijken? Of meedoen met karaoke en daarna een pannenkoek eten? En lekker fanatiek bewegen op muziek terwijl je eerst in alle rust creatief bezig bent geweest? Het kan allemaal tijdens het herstfeest op Buurtplein Batau, mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van enthousiaste wijkbewoners, Movactor, Stichting de Baten, Wijknetwerk Batau-Noord en Theater De Kom.

Kom jij ook naar het Herstfeest op Buurtplein Batau? Je hoeft je niet aan te melden. Neem gezellig een buurtgenoot mee. Het buurtplein is te vinden aan de Dukatenburg 1, om de hoek van het winkelcentrum Muntplein.