Kinderen lopen Lichtjesroute

Kom je droom beleven op het Forteiland tijdens de Lichtjesroute

Wil je ook kijken naar lichtjes in allerlei vormen? Kom je droom beleven tijdens de Lichtjesroute 2024 op Fort Jutphaas! Op woensdag 21 februari kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders tussen 17.30-20.30 uur een lichtjesroute lopen over het Forteiland van Fort Jutphaas. Krijg een rondleiding door de kasteeltuin en geniet na afloop van warme chocolademelk bij het vuur. Onderweg zijn er allerlei activiteiten voor jong én oud en worden er hapjes en drankjes verkocht Bij de Fortwachter. Tel alle schaapjes, dans je dromendans en geniet van een mooi verhaal voor het slapengaan.

Let op: de laatste starttijd is 20.00 uur!

Maak je eigen lampje
Zelf een lichtje knutselen? Dat kan op 21 februari bij Bouwgein en bij de Fortwachter.

Trek je wel je laarzen aan?
Kom jij ook de lichtjesroute lopen? Trek dan laarzen en warme kleren aan. En neem natuurlijk je zelfgemaakte lichtje (of zaklamp) mee!

Locatie en parkeren
Parkeer op de gratis parkeerplaats van ROC Horeca & Toerisme (Newtonbaan 12).  Volg vanaf hier te voet de pijlen naar Fort Jutphaas.

De Lichtjesroute 2024 wordt georganiseerd door de partners van Kinderplatform Nieuwegein. In de voorjaarsvakantie organiseren de partners nog veel meer leuke activiteiten! Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het Kinderplatform.