Buurtverbinders in de wijken en op de buurtpleinen.

MOvactor zet zich actief in voor de leefbaarheid in wijken en buurten. We werken met bewoners(organisaties) en professionele partners aan een sociale omgeving die toekomst heeft.

Om de leefbaarheid te vergroten, biedt MOvactor diensten op het gebied van welzijn, ontmoeting, participatie en ontwikkeling. Onze jongerenwerkers, welzijnscoaches en buurtverbinders hebben een uitgebreid netwerk van bewoners, activiteiten en locaties in de wijken. Zij creƫren een veilige en warme omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

 

Buurtbabbel

Klik hier voor meer informatie over de Buurtbabbel

De Buurtverbinders in de wijken

Buurtverbinders in de wijken die samen met inwoners buurtplannen ontwikkelen en tot leven brengen. De inzet van de buurtverbinder draagt bij aan het verbinden en versterken van inwoners zodanig dat het bijdraagt aan onderlinge contacten leefbaarheid en veiligheid van de wijk.

De Buurtverbinders werkzaam op de buurtpleinen

Buurtverbinders werkzaam op de buurtpleinen die zorgdragen samen met inwoners dat het buurtplein een aantrekkelijke plek is om binnen te lopen (open sfeer, activiteiten en ontmoeting).

 

Je kunt in contact komen met de buurtverbinders via buurtverbinders@movactor.nl of met de buurtverbinder van jouw buurt/buurtplein. Klik hier om te zien wie je nodig hebt.

 

Heb jij een leuk idee? Klik hier!